Virkiä palvelu


” Ku mieli pyssyy virkiänä, sitä jaksaa ellää. ”

Jos ajatuksesi keskittyvät elämän haasteisiin, kolotukseen ja huimaukseen, luottamus itseesi ja voimavaroihisi on koetuksella. Silloin voit hyötyä erityisen paljon Virkiä palvelusta, joka on suunniteltu juuri Sinulle.

Virkiä palvelun ilmaisella tutustumiskäynnillä suunnittelemme yhdessä sellaista toimintaa, jonka juuri Sinä koet itsellesi virkistykseksi. Ja se tuo sinulle iloa. Löydät omia voimavarojasi.

Toiminta voi olla esimerkiksi luontoretki, museokäynti, käsityö tai jotakin muuta Sinusta mukavaa. Se voi olla arkisen asian juhlistaminen tai löytöretki johonkin aivan uuteen. Toiminnan pituus sovitaan yhdessä. Toteutamme yhdessä toiveesi.

Elämä tuntuu elämisen arvoiselta!

Voit saada yksittäisen Virkistyshetken tai voimme sopia sen jatkuvana palveluna esimerkiksi kerran viikossa tai kuukaudessa.

Virkiä palvelun voit ostaa myös lahjaksi läheiselle.

Palvelun hinta on 45 € / h

Matka- tai muita kuluja ei veloteta erikseen.

Palvelusopimuksen tekeminen oikeuttaa arvonlisäverottomiin palveluihin, mikäli toimintakykysi on iän tai sairauden vuoksi alentunut.
Muussa tapauksessa tuntihintaan lisätään alv 24 %

Palvelua voi ostaa rintamaveteraanien määrärahalla.

Kotitalousvähennyksen myötä palvelun maksaja voi vähentää verotuksessaan puolet palvelun hinnasta (omavastuun 100 € jälkeen). Tarkemmat sopimusehdot kirjallisessa sopimuksessa. Toimitamme automaattisesti seuraavan vuoden alussa kotitalousvähennystä varten tarvittavat tiedot ja esitäytetyn verottajan lomakkeen. Näin saat varmistettua itsellesi mahdollisen palautuksen.

”Emmie ois ite ennää voinu, mutta ku Maria oli mukana alusta asti, sain vielä kokia virkistävän kaupunkireissun.”


nainen, 89 vuotta

Tyytyväisyystakuu: Jos et ole tyytyväinen palveluun, saat rahasi takaisin!

Ota yhteyttä jo tänään, varaa tutustumiskäynti tästä tai soita 040 7216637

Lataa Virkiä palvelun esite tästä.

Palvelu toteutetaan luottamuksellisesti lämmöllä ja ammattitaidolla.