Korva-akupunktio

Viiden pisteen korva-akupunktiolla voidaan helpottaa kehon ja mielen rentoutumista. Korva-akupuntio vähentää erilaisia mielitekoja (esim.makean himo, päihteet, tupakka yms), helpottaa uniongelmia, lievittää jännittyneisyyttä ja kipuja sekä lisää toiveikkuutta. Hoidon tarkoitus on tasapainottaa elimistön tilaa.

Viiden pisteen korva-akupunktiota käytetään ympäri maailmaa. Se on turvallinen ja hyvin siedetty menetelmä eri ongelmien hoidossa yhdistettynä muihin hoitoihin tai sellaisenaan. Viiden pisteen korva-akupunktio hoito sopii hyvin annettavaksi ryhmähoitona.

Hoidon alussa korvanlehtiin laitetaan viisi ohutta steriloitua, kertakäyttöistä neulaa, jotka saavat olla korvissa 45 minuuttia. Tänä aikana asiakas lepää rentoutuen rauhallisessa paikassa. Tupakanpoltto tai kahvinjuonti ei ole suositeltavaa 1/2h ennen tai jälkeen hoidon. Vältä rehkimistä hoidon jälkeen. Hoitajan on hyvä tietää, jos asiakkaalla on terveysongelmia. Hoitoa voi ottaa vaikka päivittäin.

Akupunktiohoitoa voidaan antaa myös korviin laitettavilla metallisilla kuulilla tai korvan taakse laitettavalla magneetilla. Näillä kaikilla on sama vaikutus, mutta magneettihoito vaikuttaa neula ja kuulahoitojen välilläkin. Korvakuulia paineltava eli manipuloitava kutakin pistettä erikseen 3-5 kertaa päivässä 1-2 minuutin ajan. Magneetteja ei ole pakko manipuloida. Korvakuulat ja –magneetit eivät estä saunomista eikä suihkussa käyntiä. Korvakuulat voi jättää kolmeksi päiväksi. Magneetit voivat olla useamman päivän.

Kysy tarjous ryhmälle!

Lisätiedot ja ajanvaraus: Maria Nurmela p. 040-7216637