Voimauttava luontohetki

Voimauttava luontohetki on luontolähtöinen palvelu, jossa hyvinvointivaikutukset syntyvät luonnon elvyttävyyden ja siihen liitettävän toiminnan ja yhteisöllisyyden kautta. Tutkimuksin todettuja luonnon hyvinvointivaikutuksia käytetään tietoisesti ja asiakaslähtöisesti hyödyksi luontohetken suunnittelussa ja toteutuksessa. Voimauttavassa ja virkistävässä luontohetkessä on mahdollisuus saada elpymisen ja osallisuuden kokemuksia sekä oivalluksia oman hyvinvoinnin luontolähtöiseen lisäämiseen.

Voimauttava luontohetki voidaan järjestää sisätiloissa tai ulkotiloissa asiakasryhmän tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Toiminta on sovellettavissa hyvin erilaisiin tiloihin. Luontohetkessä koetaan luontoa eri aistein, siinä voidaan käyttää Metsämieli – menetelmän läsnäolo- ja tietoisuusharjoituksia, tarinoita ja käsillä tekemistä luonnonmateriaaleja hyödyntäen. 

Voimauttava luontohetki voidaan järjestää sekä yksilöllisesti että ryhmälle. Pyydä tarjous!

Voimauttava luontohetki oli rentouttava ja virkistävä kokemus. Ohjaajana Maria osaa esittää asiat kiinnostavasti, ottaa jokaisen yksilönä huomioon ja pitää ryhmän rauhallisella otteella kasassa. Voimauttava luontohetki innostaa myös omatoimisiin luontoretkiin kokemaan luontoa ihan uudella tavalla.