Asiakkaiden kokemuksia

”TRE yksilöohjauksessa opin kuuntelemaan kehoani ja vapautumaan jännityksistä. Marialla on taito ja herkkyys luoda levollinen, turvallinen ilmapiiri. Sain ohjauksesta enemmän kuin osasin odottaa.”


nainen 45 v.

”TRE Stressinpurku kurssi oli tosi mielenkiintoinen ja oivalluksia herättävä. Kurssin aikana paineen tunne rintakehälläni helpotti ja mieleni keveni.”


mies 34 v.

”Maria kohtasi meidät koko ryhmän erittäin ystävällisesti. Hänen asenteensa meitä kohtaan oli vieraanvarainen ja palveleva. Meille luotiin kotoisaa viihtyisyyttä mm. erinomaisen ruoan, marjamehujen ja itseleivottujen sämpylöiden kera. Mukavinta oli välittömyys, jo etukäteen vierailusta neuvotteleminen sujui mutkattomasti.”


nainen 42 v.

”Pian 90 vuotias äitini asuu yksin omassa kodissaan. Päivän askel on hidastunut ja oman voinnin epävarmuus rajoittaa toimintakykyä ja uskallusta lähteä kodin ulkopuolelle. Violamon Virkiä palvelu on tuonut äidin omaan pieneen arkeen turvaa, mielenkiintoa, uutta ajateltavaa ja virkeyttä. Se on avannut oven lähteä päiväkävelylle, ulos syömään, näkemään kotikaupunkia ja sen tarjoamia nähtävyyksiä aivan uusin silmin sekä mahdollisuuden luontoretkiin. Tärkeimpänä jutusteluseuraa oman elämän muisteluun ja mielessä pyörivien asioiden purkamiseen luotettavan ja sydämellisen ihmisen kanssa. Ei ole kiireen tuntua ja Marian taito kohdata vanhus saa aivan erityisen kiitoksen!”

Omainen

”Nuorruin päivässä vuosia tänään, kun pääsin kesäretkelle lapsuusmaisemiin. Kivutkin unohtui!”

Nainen, 96 v, Virkiä palvelun asiakas