Voimauttava luontohetki

Vietä voimauttava luontohetki Yläkemijoen kauniissa jokilaaksossa. Turvallisesti ja lempeästi ohjattujen harjoitusten myötä opit kokemaan luontoa kaikilla aisteillasi. Elämyksellisen luontohetken lisäksi saat matkallesi oivalluksia luontoyhteytesi vahvistamiseen ja itsetehdyn luontomuiston. Luontohetkessä vierähtää vähintään 2 tuntia ja se voidaan suunnitella sinun tai ryhmäsi toiveet huomioon ottaen. Siihen voi kuulua myös eväiden nauttimista nuotiopiirissä.

Voimauttavassa luontohetkessä hyvinvointiasi lisäävät vaikutukset syntyvät luonnon elvyttävyyden, siihen liitettävän toiminnan ja yhteisöllisyyden kautta. Tutkimuksin todettuja luonnon hyvinvointivaikutuksia käytetään tietoisesti ja asiakaslähtöisesti hyödyksi luontohetken suunnittelussa ja toteutuksessa. Voimauttavassa ja virkistävässä luontohetkessä on mahdollisuus saada elpymisen ja osallisuuden kokemuksia sekä oivalluksia oman hyvinvoinnin luontolähtöiseen lisäämiseen.

Voimauttava luontohetki voidaan järjestää myös muualla sisätiloissa tai ulkotiloissa asiakasryhmän tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Toiminta on sovellettavissa hyvin erilaisiin tiloihin. Luontohetkessä koetaan luontoa eri aistein, siinä voidaan käyttää Metsämieli – menetelmän läsnäolo- ja tietoisuusharjoituksia, tarinoita ja käsillä tekemistä luonnonmateriaaleja hyödyntäen. 

Voimauttava luontohetki voidaan järjestää sekä yksilöllisesti että ryhmälle.

Pyydä tarjous!

Suuret kiitokset teille! Vierailu sai ryhmämme kaikkien osalta erittäin positiivista palautetta. Violamon Voimauttava luontohetki oli lapsiryhmällemme aivan huikea kokonaisuus. Hienosti olitte organisoineet ja kaikki meni niin sujuvasti!

Voimauttava luontohetki oli rentouttava ja virkistävä kokemus. Ohjaajana Maria osaa esittää asiat kiinnostavasti, ottaa jokaisen yksilönä huomioon ja pitää ryhmän rauhallisella otteella kasassa. Voimauttava luontohetki innostaa myös omatoimisiin luontoretkiin kokemaan luontoa ihan uudella tavalla.

Kohtaaminen oli Voimauttavan luontohetken alusta loppuun hyvää ja luontoympäristöstä kertominen mielenkiintoista. Ohjatut ryhmäharjoitukset kuten metsämaalaus toimivat hienosti meidän porukalle. Nokipannukahvit nuotiopiirissä oli onnistunut lopetus luontohetkellemme!